neděle 16. února 2020

Nejkrásnější (Měsíční kroniky #0) - Marissa Meyer

Název: Nejkrásnější
Série: Měsíční kroniky #0
Originální název: Fairest
Autor: Marissa Meyer

Počet stran: 192
Žánr: Young Adult, Sci-fi
Vydání ČR: Egmont, 2015
                        
Čiré zlo má své jméno, skrývá se za maskou klamu a používá “osobní romantické kouzlo”, aby získalo moc nad ostatními. Ale kdo je doopravdy královna Levana? Dlouho předtím, než jí cestu zkřížily Cinder, Scarlet a Cress v Měsíčních kronikách, žila Levana úplně jiný příběh – příběh, který nebyl nikdy vyprávěn… až dosud.
Marissa Meyerová, autorka ságy Měsíční kroniky, odhaluje v knize Nejkrásnější ze všech život své magnetizující záporné hrdinky, nezapomenutelný příběh o lásce a válce, zradě a smrti.

 V této knize jsem viděla Levano jako strašně psychicky narušeného člověka. Ale v knize vidíme, jak k tomu všemu došlo. Čím vším si musela ona sama projít, aby se z ní stala takto zlá osoba. Na to jak je knížečka tenká, se toho dozvídáme ale opravdu hodně. Objevuje se tam i Winter a princezna Selene - taky v knize je vše o tom, co se princezně Selene opravdu přihodilo, a jak se jí to přihodilo. Pokud máte rádi měsíční kroniky, tak tuto knihu vám určitě doporučuji. I když třeba Levanu nenávidíte - tak jako já.






Žádné komentáře:

Okomentovat